Szecskay

Adatlap

  1. Állásbörze stand száma: B1

 

  1. Iroda székhelye:

 

  1. Alapításának éve: 1992

 

  1. Irodában foglalkoztatott jogászok száma: 31

 

  1. Iroda teljes létszáma: 45

 

  1. Iroda az alábbi jogterületekkel, szakterületekkel foglalkozik:

 

  1. Iroda bemutatása:

A Szecskay Ügyvédi Iroda az ügyvédi szolgáltatások piacán egy független, kiterjedt nemzetközi háttérrel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező magyar ügyvédi iroda. Rugalmas és egyedi igényekre szabott, kimagasló színvonalú szolgáltatásinkkal az egyik piacvezető ügyvédi irodaként tartanak minket számon Magyarországon. Erős nemzetközi partnerhálózatunk révén hatékonyan tudjuk kiszolgálni magyar, illetve főként nemzetközi ügyfélkörünket. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink között tarthatjuk számon a gyógyszer-, szépség-, energia-, élelmiszer- és autóipar legnagyobb szereplőit.

Ügyvédi irodánk olyan fiatal szakembereket keres, akik magas színvonalú szakmai és nemzetközi környezetben szeretnének a legjobbaktól tanulni. A jövőbeni csapattagunknak a folyamatos mentorálás révén, egyedi gyakorlati területeken a Szecskay Ügyvédi Iroda hosszútávú karrier programjában életre szólóan értékes tapasztalatok megszerzésére van lehetőség.

Szeretjük, amit csinálunk, és – emiatt – sikeresek vagyunk benne. Amennyiben a fentiek alapján magadra ismersz, jelentkezz hozzánk még ma!

 

 

  1. Iroda elérhetőségei:

Web: www.szecskay.com

Tel: +36 (1) 472-3000

E-mail: wehire@szecskay.com