Sárhegyi & Társai

Adatlap

1. Állásbörze stand száma: A4

2. Székhelye: 1022 Budapest, Árvácska utca 6.

3. Alapításának éve: 1993

4. Irodában foglalkoztatott jogászok száma: 20 fő

5. Iroda teljes létszáma: 33 fő

6. Iroda az alábbi jogterületekkel, szakterületekkel foglalkozik:

Adójog, Bank-, pénzügyi- és finanszírozási ügyletek, Egészségügy, Energetika, Fizetésképtelenség és reorganizáció, Fúziók és felvásárlások, Ingatlanfejlesztés, Média és kommunikáció, Munkajog, Rendes és választottbíróság előtti peres ügyek, Társasági jog és kereskedelem, Nemzetközi légi- és űrjog, IT – blockchain, kriptovaluták, Tőkepiaci, befektetési és tőzdejog

7. Iroda bemutatása:

A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda hazai és nemzetközi vállalkozások, startupok, pénzügyi intézmények, magántőke-alapok, kockázati tőkealap kezelők, pénzügyi alapok, állami és más szervezetek jogi tanácsadását ellátó, piacvezető független magyar ügyvédi iroda.

Az ügyvédi iroda 1993-ban történt megalakulása óta széles körű tapasztalatot szerzett a tranzakciók, peres eljárások, társaságok és a szabályozási kérdések területén.

A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai elkötelezettek a legösszetettebb jogi és üzleti problémák magas színvonalú, kreatív és innovatív megoldásában. Az ügyvédi iroda különböző szakterületeken tapasztalattal rendelkező munkatársai szorosan együttműködnek egymással az ügyfelek számára elérhető legjobb megoldás biztosítása érdekében.

A több mint 25 ügyvéddel működő ügyvédi iroda rendszeresen közreműködik különböző tranzakciók, jogviták, szabályozási kérdések magyar, európai és nemzetközi cégek, magántőkealapok és pénzügyi intézmények részére történő megoldásában. Az iroda munkatársainak ezen területeken a hazai és nemzetközi ügyek megoldása során szerzett mélyreható ismeretei a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatást garantálják ügyfeleik számára.

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai az összetett jogi és üzleti kérdésekre adott innovatív válaszaikkal páratlan jogi szakértelmet és egyedülálló stratégiai megközelítést ajánlanak ügyfeleik számára.

Az ügyvédi iroda tagja egy kiemelkedő ügyvédi irodákat tömörítő és Európa legtöbb országára kiterjedő nemzetközi együttműködésnek

8. Iroda elérhetőségei:

E-mail: titkarsag@sarhegyi.hu

Telefon: 06 1 209 0180