Sárhegyi & Társai

Adatlap

1. Állásbörze stand száma: A2

2. Székhelye: 1022 Budapest, Árvácska utca 6.

3. Alapításának éve: 1993

4. Irodában foglalkoztatott jogászok száma: 36 fő

5. Iroda teljes létszáma: 49 fő

6. Iroda az alábbi jogterületekkel, szakterületekkel foglalkozik (felsorolás):

Adójog, banki-, pénzügyi- és finanszírozási ügyletek, egészségügy, energia, fizetésképtelenség és reorganizáció, fúziók és felvásárlások, ingatlanjog, ingatlanfejlesztés, média és kommunikáció, munkajog, rendes és választottbíróság előtti peres ügyek, társasági jog és kereskedelem, nemzetközi légi- és űrjog, IT – blockchain, kriptovaluták, fintech, tőkepiaci-, befektetési- és tőzsdejog.

7. Iroda bemutatása:

A Sárhegyi & Társai egy 1993-ban alapított, széles körben elismert vezető ügyvédi iroda Magyarországon, amely megoldást nyújt a nagy nemzeti és multinacionális vállalatoknak, startupoknak, pénzügyi intézményeknek, magántőkealapoknak, kockázatitőke társaságoknak, szuverén vagyonkezelői alapoknak, kormányoknak és más szervezeteknek.

Több mint 35 ügyvédünkkel a magyar, európai és nemzetközi vállalatok, magántőke-befektetési vállalkozások és pénzügyi intézmények megbízásában széles spektrumban ügyleteket, vitákat és szabályozási ügyeket kezelünk hazai és nemzetközi szinten is (pl. peres képviselet ICSID, illetve ICC választottbírósági eljárásokban). Mélyreható ágazati ismereteink, amelyeket helyi és nemzetközi tapasztalataink révén szereztünk, biztosítják, hogy ügyfeleink a reprezentáció minden aspektusában a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatást várhatják.

Munkatársaink elkötelezettek a következetes minőség, proaktivitás és innovatív megoldások biztosításában a legösszetettebb jogi és üzleti kérdésekkel kapcsolatban. A különböző jogi szakterületek szorosan együttműködve dolgoznak annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legjobb eredményeket tudják biztosítani.

Ügyvédeink kimagasló jogi tudást és stratégiai üzleti gondolkodást kínálnak, hogy ügyfeleink számára innovatív megoldásokat nyújthassanak az összetett üzleti és jogi kérdésekben.

A Sárhegyi & Társai Ügyvédi Iroda egész Európát lefedő, szakmailag kiemelkedő irodákkal kiváló munkakapcsolatot ápol.

 8. Iroda elérhetőségei:

Központi e-mail: titkarsag@sarhegyi.hu

Karrier: karrier@sarhegyi.hu

Telefon: 06 1 209 0180