Ernst & Young

Adatlap

1. Állásbörze stand száma: A2

 2. Az iroda székhelye: 1132. Budapest, Váci út 20.

 3. Az iroda az alábbi jogterületekkel, szakterületekkel foglalkozik:

o   Banki és pénzügyi jogi szolgáltatások, fizetésképtelenségi eljárások

o   Adóügyi eljárások, perek

o   Munkajog

o   Versenyjog

o   Adatvédelem

o   Közbeszerzés

o   Társasági és kereskedelmi jog

o   Összeolvadás és vállalatfelvásárlás/M&A

o   Ingatlanjog

o   Adótanácsadás

 4. Az iroda bemutatása:

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak. Cégünk 1989 óta nyújt szakmai szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg közel 700 fővel folytatja tevékenységét. Világszerte 150 országban 260.000 munkatárs szakértelmét tudhatjuk magunkénak.

 A vállalat egy jogi irodával is bővelkedett az elmúlt évek során, a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Irodánál jelenleg több mint 40 munkatársunk dolgozik, és a kezdetben kizárólag adójogi területtel foglalkozó szervezet profilja ma már számos más jogi területtel is bővült.

 Nemzetközi fókuszú ügyvédi irodaként nyitottak vagyunk az új jogász tehetségek megismerésére. Irodánk csapata dinamikusan fejlődik, aki nálunk építi karrierjét, az megtapasztalhatja egy globális és multidiszciplináris szervezet minden előnyét. Várjuk jelentkezésed, ha kiváló jogi végzettséged mellett jól beszélsz angolul, ténylegesen nemzetközi és exkluzív ügyfélkörrel szeretnél dolgozni, ahol többirányú szakmai fejlődési lehetőséget találsz.

Adótanácsadással foglalkozó üzletágunk jelenleg piacvezető Magyarországon, ügyfeleink között tudhatunk számos, nagy presztízsű, hazai és nemzetközi vállalatot. A világ több mint 140 országában működő irodáink adószakértőivel együttműködve segítünk ügyfeleinknek eligazodni a folyamatosan változó magyar és nemzetközi adószabályok bonyolult világában olyan globális megoldások és adóstratégiák kidolgozásával, amelyek igazodnak ügyfeleink összetett üzleti igényeihez.

A Tax csoportunkon belül nem csak egy nagyon átfogó, általános adózási tudást sajátíthatsz el, hanem az üzletág strukturális felépítésének köszönhetően szakértőjévé válhatsz egy-egy adónemnek is.

Jelentkezz ügyvédjelölt és/ vagy pályakezdő adótanácsadó pozícióinkra, ha jellemző Rád az “out of the box” gondolkodás – a szakmai fejlődés mellett lehetőséged nyílik együtt dolgozni az EY adó- és üzleti tanácsadásban kiemelkedő szakértőivel is.

 5. Az iroda elérhetőségei:

Gratzl Orsolya, Recruiter e-mail cím: orsolya.gratzl@hu.ey.com

jobs@hu.ey.com

www.eylaw.hu