Deloitte

Adatlap

  1. Állásbörze stand száma: A1

 

    1. Iroda székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/C

 

  1. Iroda az alábbi jogterületekkel, szakterületekkel foglalkozik:

Adóviták rendezése, társasági jog, fúziók és felvásárlások, munkajog, ingatlanjog és építési jog, magánvagyon kezelése és átadása, energiajog, bankjog, kereskedelmi jog

 

  1. Iroda bemutatása

A Deloitte a világ egyik vezető szakmai szolgáltató cége, amely világszínvonalú könyvvizsgálati, tanácsadási valamint adótanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek több mint 150 országban 263 ezer munkatárssal.

Adó- és jogi tanácsadó üzletágunk integrált tanácsadási szolgáltatások széles skáláját

kínálja, kiemelkedő teljesítményünk elismeréseként 2017-ben elnyertük a „Legjobb Magyar Adótanácsadó Vállalat” díjat az International Tax Review döntése alapján.

Szakértőink különféle ügyfeleknek nyújtanak tanácsadást adózási kötelezettségeik teljesítéséhez és elemzik az összetett üzleti döntések adóhatásait.

Ha érdeklődsz a vállalatok működése valamint az adótanácsadás iránt, csatlakozz hozzánk akár hallgatóként gyakornoki pozícióban, akár diplomáddal a kezedben pályakezdő tanácsadóként – számos területen kínálunk lehetőséget.

A Deloitte Legal 70 országban található 139 iroda több, mint 1700 tapasztalt ügyvédjének egyedülálló hálózata, amely széleskörű jogi szolgáltatásokat kínál. A Deloitte Legal-nél nemzetközi ügyfelekkel, hazai és külföldi kollégákkal együttműködve vehetsz részt olyan új stratégiák és hatékony megoldások kidolgozásában, amelyek választ jelentenek ügyfeleink legbonyolultabb jogi problémáira.

Az innováció és az ügyfélközpontúság elkötelezett híve vagy? Ha igen, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy megtudd, hogyan teheted le a névjegyed a Deloitte Legal-nél a helyi és nemzetközi piacon egyaránt!

Gyakornoki, adótanácsadói, ügyvédjelölti vagy ügyvédi pozícióinkra várjuk jelentkezésed karrieroldalunkon: careers.deloitte.com

Legyél hatással a jövő(d)re!

  1. Iroda elérhetőségei:

Központi karrier postafiók: cehujobs@deloittece.com

Bővebben a Deloitte-ról: www.deloitte.hu

Bővebben a Deloitte Legal-ről: www.deloittelegal.hu

Tudj meg többet mindennapjainkról és kövesd Facebook, LinkedIn, Instagram oldalainkat és Youtube csatornánkat.