Hírek

Fényképek

Felkerültek az idei fényképek a Facebook oldalunkra (182 db.) Nézzétek meg ! 🙂 https://www.facebook.com/JogaszAllasborze/  

Fejvadászok

Idén 2 fejvadászcég lesz kint az állásbörzén: Legalis Global (C2-es stand) és a Randstad Hungary (C10-es). Mindkét cég képviselői tartanak előadást is, nézzétek meg a Programok menü alatt!

Kincstár

Kinyílik a kincsesláda, nézd meg mit rejt magába! 🙂 Keresd a Magyar Államkincstár jogászait a B4-es standban.

GDPR az állásbörzén

A GDPR rendelet hatályba lépésével eljött az adatvédelmi jogászok kora! Ha kíváncsi vagy milyen az élet egy adatvédelemmel foglalkozó irodában keresd az ABT Adatbiztonsági Kft. jogászait a C8-as standban.

Előadások !

A rendezvényen 7 előadás lesz megtartva különböző érdekes témákban. Az előadások témáját és az előadókat a Program menü alatt találjátok. Az előadások helyszíne a Kari Tanácsterem, lásd kép. (Bejárat: az aulában...
Read More

Fényképek

A 2018-as állásbörzéről készült fényképek már láthatók a Facebook oldalunkon ! 🙂

Uni Wien

Különleges vendégünk Európa egyik legrégebbi egyeteme, az 1365-ben alapított osztrák Universität Wien jogi kara. Ha kíváncsi vagy hogyan lehet jogot tanulni Bécsben, milyen nemzetközi képzések érhetők el ott, keresd őket...
Read More

EU az Állásbörzén

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodája közös uniós információs központja, az Európa Pont a D4-es standnál várja az uniós lehetőségek iránt érdeklődőket.

Új kiállítók

Új kiállítóink, akik először jelennek meg az Állásbörzén: D.A.S. Jogszervíz, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Magyar Országos Közjegyzői Kamara, nézzetek el az ő standjaikhoz is.

Videók

Nézzétek meg az Andrássy Universität, a Deloitte és a Dentons bemutatkozó videóit a logóikra való kattintással.

Irodaprofil

A kiállítók cégekről szóló alapvető adatokat megtudhatjátok, ha 2x ráklikkeltek a cégek logóira a Nyitóoldalon vagy a Kiállítók/Akik a helyszínen standdal megjelennek menüpont alatt.

Welcome Pécs!

Üdvözöljük az Állásbörzén a PTE ÁJK azon hallgatóit, akik külön a rendezvényünk miatt érkeznek Pécsről Budapestre!

Grafológia

Az állásbörze alatt grafológus tartanak kézírás elemzést a C9-es standban. Az elemzés előtt időpontfoglalás szükséges a standnál lévő jelentkezési lapon.

Előadások

Az Állásbörze alatt három előadás meghallgatására és három irodalátogatásra nyílik lehetőség. Részletekért klikkelj a Progam menüponta!